HET DOEL

Deelnemers van Tour for Life zetten zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mensen de diagnose kanker. Nog steeds sterven ieder jaar ruim 45.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Iedere deelnemer zamelt sponsorgelden in die geheel ten gunste komen aan het Daniel den Hoed Fonds. Dit fonds gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut.

Sponsor de fietsers en steun

DANIEL DEN HOED FONDS

Het Daniel den Hoed fonds haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. Het fonds treedt naar buiten met de kreet: ‘Maak kanker kansloos’. Dit is een oproep aan iedereen om de strijd tegen kanker aan te gaan en het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC te steunen.

Het uiteindelijke doel is dat iedere patiënt een unieke behandeling op maat krijgt, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten. Daarbij wordt een directe brug geslagen tussen het onderzoek in het laboratorium en de behandeling van de patiënt.

Naar website Daniel den Hoed Fonds

Heb je vragen of wil je meer weten over sponsoring?

Neem dan contact op via dit contactformulier of mail rechtstreeks.

Contactgegevens

Velden - Nederland

Neem contact op